Mushie Snack Cup: getest én goedgekeurd

2030780532.jpeg

Zonder gemors je kleintje lekker laten snacken in de auto of de zetel? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Toch is dat exact wat de nieuwe Mushie snack cup belooft. Ik vroeg aan drie mama’s om samen met hun oogappels de nieuwe snack cup uit te testen. Zij gingen er enthousiast mee aan de slag en lieten me weten hoe hun snackavonturen verliepen.


Mama van Eden (3 jaar), Enora (16 maanden) & zwanger van baby (N): ‘Knoeipotproof!’

Iedereen kent het wel, je wilt graag je kleintjes tijdens het spelen of tv kijken een lekker snackje laten eten... maar dan denk je aan al die rommel die ze gaan achterlaten in de speelkamer of op de bank, die je dan voor de 10de keer moet stofzuigen die dag. 

Enora is bij ons thuis de allergrootste knoeipot! Ze gooit ieder zakje, bakje chips, koekjes of wat dan ook gewoon zomaar om. Maar met deze superhandige siliconen snack cup van Mushie kan zelfs Enora nu ook op de bank of in de speelkamer eten zonder er een ravage van te maken. 

De sluiting zorgt ervoor dat niet al je snackjes eruit vallen en is zo gemaakt dat het handje van je kleintje er makkelijk in gaat. Ook mogen ze het snackbekertje zoveel laten vallen als ze willen, aangezien het van siliconen gemaakt is, zal deze niet kapot vallen of andere dingen beschadigen tijdens de val. 

Het bekertje mag in de vaatwasser en is heel makkelijk met de hand uit te wassen. 

Kort samengevat is dit voor ons huishouden de uitvinding van de eeuw! Ik ben een tevreden  mama die met een gerust hart de kindjes kan laten eten waar ze willen en heb heel tevreden kindjes die hun speel- of tv-momentje niet hoeven te onderbreken om aan tafel hun snack op te eten! 


Justien C, mama van Noeli (3,5 jaar) & Mila (1 jaar en 3 maanden): ‘Kindvriendelijk én duurzaam!’

Mila kan nu gezellig zonder morsen haar snacks eten, want zelfs de kleinste stukjes gaan rechtstreeks van de cup in het mondje. Door het zachte en flexibele materiaal kan de cup niet kapot vallen als deze eens door de kamer vliegt en is hij perfect om mee te nemen op uitstap.

De snack cup is zelfs leuk als speeltje! Mila geeft hem alvast niet meer terug!

 
 

Dana C, mama van Sofia (3 jaar) & Nicolas (1 jaar & 3 maanden): ‘Gedaan met een huis vol puffies; een 4.8/5!’

Ik begin deze review graag met een algemene indruk over het product. De score die ik aan de Mushie snack cup geef is een 4.8/5. Volgens mij is de snack cup geschikt voor zowel baby’s als peuters. In vergelijking met andere gelijkaardige producten, vind ik de snack cup van Mushie een echte aanrader op verschillende vlakken:

1.     De snack cup is licht van gewicht. Dit is toch wel belangrijk voor baby’s maar, ook voor peuters als ze deze bijvoorbeeld in de auto gebruiken

2.     Hij is inderdaad zo praktisch als beloofd en lekt niet (in tegenstelling tot concurrerende merken die ik al probeerde)

3.     Hij doorstaat de ‘choco puffies test’. Dit zijn toch wel kleine stukjes en met deze snack cup had ik, in tegenstelling tot andere merken, geen huis vol ‘puffies’.

4.     Het is super leuk dat de snack cup compact is en niet uit meerdere stukken bestaat. Ik had er ooit eentje die, wanneer de baby het op de grond gooide, niet alleen overal puffies verspreidde, maar zelf ook in verschillende stukken verspreid lag.

5.     Hij kan in de vaatwasser!

 De enige reden waarom ik een 4,8 in plaats van een 5 geef, is omdat het voor kleine baby’s niet zo handig is om de koekjes of het fruit eruit te halen. Dus ik raad het product eerder aan vanaf een leeftijd van 1,5 jaar.


Mushie verschillende producten.jpg

Net als deze mama’s helemaal overtuigd? Je vindt de Mushie Snack cup hier! Heb jij hem al geprobeerd? Laat me dan zeker weten wat je ervan vond!

blogGuest User