Duurzame mama's

Géraldines Garderobe staat deze maand helemaal in het teken van ieders grootste superheld: mama! Net op tijd voor Moederdag zijn hier onze duurzame toppers van Handed ByOriginal Home en The Organic Company. Prachtig, praktisch en perfect voor mama! 

BE0509803 WONDER round medium.jpg

Handed By
opgeruimd stond nog nooit zo netjes

De leuke en praktische interieursitems van Handed By verdienen hun plaatsje in elke kamer van je huis. Ze zijn niet alleen handig en mooi om naar te kijken, maar bestaan ook nog eens tot 70% uit gerecycleerd plastic. Onmisbaar in elk duurzaam huishouden!

Gebruik de ronde Wonder mandjes met bamboo deksel om van alles en nog wat op te bergen en creëer zo rust in je huis. Onze tip? Stapel de mandjes op elkaar voor een leuke eyecatcher

 

Mijn persoonlijke favoriet? Ongetwijfeld de Handed By Go! Shopper. Van snackbekertjes tot reserve-outfits: het gaat allemaal vlotjes in deze tas én ze ziet er ook nog eens prachtig uit! Misschien hier even benadrukken dat je deze kan afsluiten dus beschermt de inhoud tegen regen, vuil  en zand

GC0004.41_1.jpg

Original Home
eco made easy 

Hét perfecte merk voor cadeautjes, dat is zonder twijfel Original Home. Geïnspireerd door hun liefde en ontzag voor de natuur, geeft Original Home een nieuw leven en een nieuwe twist aan alledaagse voorwerpen. Original Home is made from waste en daar zijn ze terecht trots op. 

BFC447400 GO!_10.jpg

The Organic Company
stijlvol Scandinavisch 

Toen ik voor het eerst kennismaakte met dit duurzame Deense merk, was ik meteen verkocht. Dankzij de mooie materialen en zachte pastelkleuren, ademt deze collectie voor mij echt ‘natuur’ uit. 

 

Maak van je lunch het hoogtepunt van de dag, dankzij de leuke lunchbags. Gedaan met lunchen? Dan berg je je lunchbag, net zoals al je andere essentials, handig op in één van de prachtige Organic Bags

 

The Organic Company is niet alleen jouw beste vriend on the go, ook thuis mag dit topmerk niet ontbreken! Dankzij hun knappe keukenschorten en ongelofelijke ovenwanten was kokerellen nog nooit zo leuk.  Gingen we hier die make-up pads niet aanhalen?

blogStijn Matthé