Capsule Collecties

De eerste capsule collecties van Géraldines Garderobe zijn een feit! Wij zorgen ervoor dat jouw oogappel dit seizoen schittert in de leukste stuks van onze topmerken. Het beste nieuws? Jij hoeft geen tijd te verliezen aan het mixen en matchen!


Capsule collectie 1 – Op je Paasbest

Afbeelding1.png

Er is geen ander merk dat de vrolijkheid van dit seizoen zo goed begrepen heeft als Lapin House. Daarom is dit topmerk dan ook perfect om in de kijker te zetten met onze eerste capsule collectie. Dankzij de prachtige paaskleuren en elegante strikjes brengt jouw oogappel meteen iedereen in de lentestemming!

Voor de linkse set combineerden we een shortje met paasprint met een geknoopt bloesje met Vichy ruitjes. Combineer deze outfit met onze gele Bergstein laarsjes en de opengewerkte gele kniekousjes van Carlomagno en jouw kleintje is klaar voor een playdate!

De tweede set in deze collectie is een jurkje met leuke kapmouwtjes in dezelfde schattige Vichy ruit en prachtige paasgele rok. Opnieuw perfect te combineren met onze Bergstein laarsjes voor een speelse look. Liever wat feestelijker? Ga dan voor de kniekousjes met tule strik van Meia Pata en de ballerina’s van Clarys, want een outfit heeft nooit genoeg strikjes!

Onze laatste outfit in deze collectie is perfect voor elk feestje. Dit jurkje met een klassieke kraag en prachtige paasprint combineert perfect met onze klassieke Clarys gespschoentjes in babyroze. Maak het geheel af met een paar kniekousjes van Meia Pata en jouw oogappel is klaar om te schitteren!


Collectie 2 – Perfect in peach

Afbeelding1.png

Onze tweede collectie bestaat opnieuw uit topstukken van Lapin House en ziet er suikerzoet uit met zijn fruitige perzik- en munttinten.

De eerste set bestaat uit een superleuk shortje met fijne blauw/witte streepjes en een perzikkleurige top met een prachtige open rug. Combineer deze set met de rosé ballerina’s met de prachtige zijden strik van Clarys en jouw kleintje is klaar voor elke gelegenheid!

Ons tweede setje in deze collectie is helemaal beachproof! Dit ongelofelijk comfy shortje combineert perfect met het witte T-shirtje met het strikje in peachy thema. Maak de outfit af met de rosé veterschoentjes van Clarys voor een unieke look. Liever de perfecte outfit om zandkastelen te bouwen? Ga dan voor de muntkleurige laarsjes van Bergstein, met een paar van de opengewerkte kniekousjes of broekkousjes van Meia Pata.

Het laatste setje in deze collectie is perfect om te flaneren op de zeedijk of om de show te stelen op ieder feestje. Dit vrolijke jurkje heeft een heerlijk stretchstofje en is een plezier om te dragen. Combineer met de veterschoentjes of ballerina’s van Clarys en een paar Meia Pata sokjes of kniekousjes om de look helemaal af te maken.


Ga je voor een paasbeste look, of vrolijk je de kleerkast van je kapoen op met de fruitige peachy collectie? Onze capsule collecties zijn er om eindeloos te combineren en keer op keer een unieke outfit af te leveren. Schittert jouw kleintje al in één van onze looks?

blogGuest User