Regenlaarsjes Bergstein

Rennen, ravotten, in plassen springen en grootse avonturen beleven. Het was nog nooit zo stijlvol als nu, met de regenlaarsjes van Bergstein!

De missie van Bergstein is meteen duidelijk wanneer je hun laarsjes ziet: kinderen een vrolijk en kleurrijk leven geven met alle ruimte om zichzelf te kunnen zijn. Hun motto is niet voor niets #HappyToB.

Net zoals onze andere merken, wil Bergstein bijdragen tot een betere toekomst voor iedereen. Hun laarsjes worden in Europa met de hand gemaakt uit het soepelste natuurrubber. Niet alleen fijn om te dragen, maar ook nog eens ethisch verantwoord en duurzaam.

Dankzij hun prachtige kleuren, herkenbaar design en perfecte pasvorm zijn Bergsteinlaarsjes dé ideale speeluitrusting voor jongens en meisjes. Hoe zij die perfecte pasvorm kunnen garanderen? Dankzij het soepel natuurrubber, de katoenen voering en de heerlijk comfortabele losse binnenzool.

Slider_FW2020.jpg

Bij Bergstein zitten ze nooit stil. Keer op keer weten ze te verrassen met hun nieuwe collecties. Zo is er nu bijvoorbeeld de Bergstein Winterboot met een extra voering, binnenzool en een tie-on koord rond de kuit, om lekker warme kindervoetjes te garanderen ongeacht de temperatuur buiten.

1759544556.jpg

Toen ik hun nieuwe pastelcollectie zag, was ik op slag verliefd! Met de kleuren van ijsjes, spekjes en lavendelvelden, kunnen we al zalig beginnen dromen van de zomer. Omdat we bij Géraldines Garderobe vinden dat je elke dag reden hebt om te schitteren, vind je bij ons ook de glamoureuze gouden regenlaarsjes. Ideaal voor elk avontuurlijk prinsesje!

bergstein1.jpg

Voor de lente brengt Bergstein het razend populaire Chelseamodel uit: makkelijk aan te trekken door het lipje achteraan en ideaal onder elke outfit. Hou zeker onze sociale media in de gaten, want zodra dit model beschikbaar is in onze webshop, laten we het jou weten!

Van sprankelend goud tot prachtig pastelpaars: er is een Bergsteinlaarsje voor elke kapoen. Is jouw oogappel al klaar om op avontuur te gaan?

blogGuest User